Първи трейлър и плакат на „Уиски, танго, фокстрот”

онлайн филми18 Декември 20153118

Първи трейлър и плакат на „Уиски, танго, фокстрот”Тина Фей блести в първия трейлър и плакат на „Уиски, танго, фокстрот” („Whiskey Tango Foxtrot”). Сатирата, за която вече сме ви информирали, изпраща комедийната актриса в Афганистан в ролята на военен кореспондент, за да отразява конфликта между азиатската страна и съседа й Пакистан.

Разбира се, погледът на режисьорите Глен Фикара и Джон Рекуа е по-смешен, отколкото сериозен, въпреки че сценарият е по истинската история, разказана от журналистката Ким Баркър в мемоарната й книга „Разбъркване по талибански”.

Партнират й Марго Роби, Мартин Фрийман, Алфред Молина и Били Боб Торнтън. Тина Фей е продуцент на филма заедно с Йън Брайс и Лорн Майкълс.

Първи трейлър и плакат на „Уиски, танго, фокстрот”


googel ads
За медийните файлове
Добре дошли в buiki.com - вашият източник за най-новите трейлъри, тейзъри и филми! Нашият филмов каталог предлага богат избор от вълнуващи съдържания за всеки любител на киното.Разгледайте нашата обширна колекция, където ще откриете трейлъри към предстоящите блокбастъри, тейзъри, които ще ви подгряват с интрига, и разнообразни филми за всеки вкус. Независимо дали сте почитател на екшън, романтика, наука-фантастика или драма, buiki.com е вашето онлайн място за развлечения.С нас можете лесно да се информирате за най-новите филмови заглавия, да разглеждате визуално привлекателни трейлъри и да получавате предварителен поглед върху предстоящите кинематографични изживявания. Изживейте магията на киноизкуството с buiki.com - вашета онлайн дестинация за филмови емоции!