Никълъс Кейдж ще е един различен Спайдър-мен

онлайн филми06 Юли 20181528

Никълъс Кейдж ще е един различен Спайдър-менАко ви допада идеята Никълъс Кейдж да озвучава супергерои, значи 2018 е любимата ви година. Предстои да чуем носителят на „Оскар“ като гласа на Супермен в анимацията „Малки титани: В готовност!“, но той ще се изяви и като още един супергерой. Кейдж ще озвучава и Черният Спайдър-мен в „Спайдър-мен: В Спайди-вселената“.

Ако това ви звучи доста объркано, ето малко пояснение. Според концепцията на новата анимация, дело на продуцентите Фил Лойд и Крис Милър, съществуват различни вселени, в които Спайдър-мен съществува в няколко измерения. Затова ще видим и един различен супергерой, който изстрелва паяжина и е озвучен от Кейдж.

Както вече съобщихме, главен герой в новия филм ще е тийнейджърът Майлс Моралес, обучаван от Питър Паркър от друго измерение. Звучи наистина интригуващо колко ще са всъщност различните превъплъщения на Спайдър-мен в Спайди-вселената. Все пак не само един може да носи неговата маска.

Сред актьорите, участвали в озвучаването на „Спайдър-мен: В Спайди-вселената“, са още Шамейк Мур, Джейк Джонсън, Лийв Шрайбър, Хейли Стейнфийлд и носителят на „Оскар“ за „Лунна светлина“ Махершала Али.

Премиерата предстои на 14 декември.

Никълъс Кейдж ще е един различен Спайдър-мен

Никълъс Кейдж ще е един различен Спайдър-мен

Никълъс Кейдж ще е един различен Спайдър-мен


googel ads
За медийните файлове
Добре дошли в buiki.com - вашият източник за най-новите трейлъри, тейзъри и филми! Нашият филмов каталог предлага богат избор от вълнуващи съдържания за всеки любител на киното.Разгледайте нашата обширна колекция, където ще откриете трейлъри към предстоящите блокбастъри, тейзъри, които ще ви подгряват с интрига, и разнообразни филми за всеки вкус. Независимо дали сте почитател на екшън, романтика, наука-фантастика или драма, buiki.com е вашето онлайн място за развлечения.С нас можете лесно да се информирате за най-новите филмови заглавия, да разглеждате визуално привлекателни трейлъри и да получавате предварителен поглед върху предстоящите кинематографични изживявания. Изживейте магията на киноизкуството с buiki.com - вашета онлайн дестинация за филмови емоции!