Марго Роби ще изиграе Тоня Хардинг

онлайн филми23 Март 20163358

Марго Роби ще изиграе Тоня ХардингМарго Роби ще изиграе ролята на бившата Олимпийска надежда във фигурното пързаляне – Тоня Хардинг, в нов биографичен филм.

Заглавието е „Аз, Тоня” („I, Tonya”), а сценарият е дело на Стивън Роджърс, който помним от „Кейт и Леополд”.

Той е черпил идеи от интервюта с Хардинг и бившия й съпруг – Джеф Джилули, с когото планират нападението срещу конкурентката на Тоня в националния отбор на САЩ – Нанси Керигън. Те плащат на наемник да счупи крака на Нанси, но той не успява и Керигън се представя успешно на Олимпийските игри. А Хардинг и Джилули са дадени под съд.

googel ads
За медийните файлове
Добре дошли в buiki.com - вашият източник за най-новите трейлъри, тейзъри и филми! Нашият филмов каталог предлага богат избор от вълнуващи съдържания за всеки любител на киното.Разгледайте нашата обширна колекция, където ще откриете трейлъри към предстоящите блокбастъри, тейзъри, които ще ви подгряват с интрига, и разнообразни филми за всеки вкус. Независимо дали сте почитател на екшън, романтика, наука-фантастика или драма, buiki.com е вашето онлайн място за развлечения.С нас можете лесно да се информирате за най-новите филмови заглавия, да разглеждате визуално привлекателни трейлъри и да получавате предварителен поглед върху предстоящите кинематографични изживявания. Изживейте магията на киноизкуството с buiki.com - вашета онлайн дестинация за филмови емоции!