Кери Мълиган: „Суфражетка” разказва истината

онлайн филми30 Ноември 20152798

Кери Мълиган: „Суфражетка” разказва истинатаКогато Кери Мълиган чула за първи път за сценария на Аби Морган за филма „Суфражетка” („Suffragette”) за движението на жените, борещи се за правото да гласуват във Великобритания в началото на 20 век, тя си помислила, че става дума за костюмна драма, „в която феминистките се събират да пият чай.

Само че след третата страница вече бях толкова въвлечена в историята и шокирана от всичко, през което са преминали тези жени. Майка ми откри информация за Хана Мичъл, която е била една от тях. Родена в семейство на фермери от Северна Англия. Баща й я научил да чете. Напуснала дома си рано и станала шивачка. За разлика от моята героиня Мод, тя много силно е усещала, че нещо не е наред в обществото.

Запознала се с други суфражетки и тъй като бракът й се провалил и тя изгубила семейството си, се посветила на движението. Много се ядосах, когато прочетох какво е написал един критик, че не е възможно случилото се във филма да е истина. Само че е – жените са били подлагани на сексуално насилие на работното си място и суфражетките са били излагани на агресия и грозни реакции.”
За медийните файлове
Добре дошли в buiki.com - вашият източник за най-новите трейлъри, тейзъри и филми! Нашият филмов каталог предлага богат избор от вълнуващи съдържания за всеки любител на киното.Разгледайте нашата обширна колекция, където ще откриете трейлъри към предстоящите блокбастъри, тейзъри, които ще ви подгряват с интрига, и разнообразни филми за всеки вкус. Независимо дали сте почитател на екшън, романтика, наука-фантастика или драма, buiki.com е вашето онлайн място за развлечения.С нас можете лесно да се информирате за най-новите филмови заглавия, да разглеждате визуално привлекателни трейлъри и да получавате предварителен поглед върху предстоящите кинематографични изживявания. Изживейте магията на киноизкуството с buiki.com - вашета онлайн дестинация за филмови емоции!