Идрис Елба и Джесика Чайстейн снимат с Арън Соркин

онлайн филми09 Май 20162788

Идрис Елба и Джесика Чайстейн снимат с Арън СоркинИдрис Елба и Джесика Частейн са най-вероятните изпълнители на главните роли в режисьорския дебют на Арън Соркин „Играта на Моли”.

Филмът ще проследи живота на бившата олимпийска ски надежда Моли Блуум, която се забърква в множество покер скандали в рамките на 8 години, през които през сметките й минават милиони долари. Всичко приключва, когато 17 въоръжени агенти на ФБР позвъняват на вратата на красавицата.

Соркин ще базира филма си върху мемоарите на Моли, които се превръщат в бестселър с издаването си през 2004г. Соркин е сред водещите холивудски сценаристи и е носител на „Оскар” за работата по „Социална мрежа”, а последният му сценарий за „Стив Джобс” беше сред номинираните за „Златен глобус” тази година.


За медийните файлове
Добре дошли в buiki.com - вашият източник за най-новите трейлъри, тейзъри и филми! Нашият филмов каталог предлага богат избор от вълнуващи съдържания за всеки любител на киното.Разгледайте нашата обширна колекция, където ще откриете трейлъри към предстоящите блокбастъри, тейзъри, които ще ви подгряват с интрига, и разнообразни филми за всеки вкус. Независимо дали сте почитател на екшън, романтика, наука-фантастика или драма, buiki.com е вашето онлайн място за развлечения.С нас можете лесно да се информирате за най-новите филмови заглавия, да разглеждате визуално привлекателни трейлъри и да получавате предварителен поглед върху предстоящите кинематографични изживявания. Изживейте магията на киноизкуството с buiki.com - вашета онлайн дестинация за филмови емоции!