Хю Данси в „Петдесет процента по-тъмно”

онлайн филми08 Април 20161778

Хю Данси в „Петдесет процента по-тъмно”След като прекара три сезона с Ханибал и подобни излизащи извън рамките на нормалното поведение типове, Хю Данси е решил да продължи да се разходжа из мрачната страна на живота.

Той се е присединил към актьорския състав на „Петдесет нюанса по-тъмно”. Във втория филм от трилогията по романите на Е. Л. Джеймс Анастейша Стийл не само започва нова работа, но трябва да се изправи и пред редица от бившите приятелки на своя любим Крисчън.

googel ads
За медийните файлове
Добре дошли в buiki.com - вашият източник за най-новите трейлъри, тейзъри и филми! Нашият филмов каталог предлага богат избор от вълнуващи съдържания за всеки любител на киното.Разгледайте нашата обширна колекция, където ще откриете трейлъри към предстоящите блокбастъри, тейзъри, които ще ви подгряват с интрига, и разнообразни филми за всеки вкус. Независимо дали сте почитател на екшън, романтика, наука-фантастика или драма, buiki.com е вашето онлайн място за развлечения.С нас можете лесно да се информирате за най-новите филмови заглавия, да разглеждате визуално привлекателни трейлъри и да получавате предварителен поглед върху предстоящите кинематографични изживявания. Изживейте магията на киноизкуството с buiki.com - вашета онлайн дестинация за филмови емоции!