Джони Деп начело на звезден каст

онлайн филми12 Ноември 20144118

Джони Деп начело на звезден кастСъвсем скоро ще видим как се е справил Джони Деп с ролята на изискания търговец на картини и изпечен мошеник Чарли Мортдекай.

Образът на Чарли е по романа на британеца Кирил Бонфильоли “The Great Mortdecai Moustache Mystery”. Режисьорът Дейвид Коп работи за втори път с Деп, като преди това двамата снимаха „Таен прозорец” по Стивън Кинг.

Впечатляващият актьорски състав включва още Юън Макгрегър, Гуинет Полтроу, Оливия Мън, Пол Бетани, Джеф Голдблум, Обри Плаза и Оливър Плат.

Мортдекай” ще излезе по екраните на 23 януари.За медийните файлове
Добре дошли в buiki.com - вашият източник за най-новите трейлъри, тейзъри и филми! Нашият филмов каталог предлага богат избор от вълнуващи съдържания за всеки любител на киното.Разгледайте нашата обширна колекция, където ще откриете трейлъри към предстоящите блокбастъри, тейзъри, които ще ви подгряват с интрига, и разнообразни филми за всеки вкус. Независимо дали сте почитател на екшън, романтика, наука-фантастика или драма, buiki.com е вашето онлайн място за развлечения.С нас можете лесно да се информирате за най-новите филмови заглавия, да разглеждате визуално привлекателни трейлъри и да получавате предварителен поглед върху предстоящите кинематографични изживявания. Изживейте магията на киноизкуството с buiki.com - вашета онлайн дестинация за филмови емоции!