Джон Траволта спасява дъщеря си

онлайн филми14 Февруари 20182068

Джон Траволта спасява дъщеря сиДвама носители на „Оскар“ ще се присъединят към Джон Траволта за снимките на криминалния трилър „Poison Rose“. Морган Фриймън и Форест Уитaкър ще са в ролите на негови противници, но по-интересното е, че във филма ще играе и дъщерята на Траволта – 17-годишната Ела Блу.

Джордж Гало, известен като сценарист на популярни екшън комедии като „Лоши момчета“ и „Среднощно препускане“, ще режисира филма по свой сценарий. Новият му филм е описван като класическа криминална драма в стила на „Китайски квартал“, „Поверително от Ел Ей“ и „Дългото сбогуване“.

Траволта играе лишен от късмет детектив, затънал в блатото на алкохола, цигарите и хазарта. Той се заема да разследва едно изчезване и така започва да разплита опасна паяжина, в които фигурират престъпления, много заподозрени и немалко трупове. Когато разбира, че неговата отдавна изгубена дъщеря е основния заподозрян, детективът ще направи всичко възможно да разкрие всички мръсни тайни в градчето Галвестън в Тексас.

Фриймън ще играе местния престъпен бос, а Уитакър ще е съмнителния собственик на санаториум, в който се лекуват депресирани богаташи. Ела Блу Траволта играе дъщерята на героя на Траволта. Но това не е първия случай, в който баща и дъщеря ще играят заедно на екрана. Те вече си партнираха в комедията „Стари кучета“ от 2009 г.

За медийните файлове
Добре дошли в buiki.com - вашият източник за най-новите трейлъри, тейзъри и филми! Нашият филмов каталог предлага богат избор от вълнуващи съдържания за всеки любител на киното.Разгледайте нашата обширна колекция, където ще откриете трейлъри към предстоящите блокбастъри, тейзъри, които ще ви подгряват с интрига, и разнообразни филми за всеки вкус. Независимо дали сте почитател на екшън, романтика, наука-фантастика или драма, buiki.com е вашето онлайн място за развлечения.С нас можете лесно да се информирате за най-новите филмови заглавия, да разглеждате визуално привлекателни трейлъри и да получавате предварителен поглед върху предстоящите кинематографични изживявания. Изживейте магията на киноизкуството с buiki.com - вашета онлайн дестинация за филмови емоции!