Дедпул поздравява майките

онлайн филми20 Май 20153208

Дедпул поздравява майкитеМиналата неделя в САЩ отпразнуваха Деня на майката. Дори някои филмови герои се включиха в събитието с поздрав към най-важната фигура в живота на всеки човек.

Райън Рейнолдс пусна в Туитър още една снимка на едноименния си герой от „Дедпул” в костюма му, с който ще го видим във филма.

От нея става ясно, че комиксовият герой е намерил начин да се шмугне в болнична стая, където да асистира в раждането на бебе. Съмняваме се, че това е сцена от филма. По-скоро кадърът е специален рекламен трик, целящ да се възползва от популярния в САЩ празник.

Дедпул поздравява майките

За медийните файлове
Добре дошли в buiki.com - вашият източник за най-новите трейлъри, тейзъри и филми! Нашият филмов каталог предлага богат избор от вълнуващи съдържания за всеки любител на киното.Разгледайте нашата обширна колекция, където ще откриете трейлъри към предстоящите блокбастъри, тейзъри, които ще ви подгряват с интрига, и разнообразни филми за всеки вкус. Независимо дали сте почитател на екшън, романтика, наука-фантастика или драма, buiki.com е вашето онлайн място за развлечения.С нас можете лесно да се информирате за най-новите филмови заглавия, да разглеждате визуално привлекателни трейлъри и да получавате предварителен поглед върху предстоящите кинематографични изживявания. Изживейте магията на киноизкуството с buiki.com - вашета онлайн дестинация за филмови емоции!