Онлайн филм Хрониките на Ридик (2004) BG Audio

online film

Хрониките на Ридик (2004) BG Audio - трейлър

06 Февруари 2019122301:591808

Резюме към филма: Хрониките на Ридик (2004) BG Audio - The Chronicles of Riddick

Ридик прекарва последните пет години от живота си в бродене сред забравените светове на галактиката, избягвайки наемните войници, имайки за цел да приберат наградата за неговата глава. Сега, беглецът попада на планетата Хелион, населявана от бързоразвиващо се мултинационално общество, подложено на нашествията на Лорд Маршал, деспот, който иска да подчини жителите с армия от войници, известни като Некромонгърс.

В сайта за filmi буйки.филми ще намерите най-богатия избор от Фантастика. Всички филми са добре подбрани и са прегледани под многократен контрол. Краткото изложение към филма ще Ви даде ясна представа за драматичните обрати във филма. The Chronicles of Riddick / Хрониките на Ридик (2004) BG Audio е верният избор, който ще изпълни всичките Ви нужди. Ние от буйки.ком Ви предлагаме най-новите Фантастика!

В разнообразния свят на фантастичните филми, предлагаме магия и вълнение. Нашият онлайн каталог включва шедьоври от жанра, които разкриват удивителни светове и невероятни приключения. От научна фантастика и фентъзи до приказни елементи, фантастичните филми предоставят уникални визуални и емоционални преживявания. С buiki.com ще откриете вълшебството на жанра и ще се потопите в светове, извън обичайното, готови да ви зашеметят и изумят.

Фантастика
Дейвид Туохи
За медийните файлове
Добре дошли в buiki.com - вашият източник за най-новите трейлъри, тейзъри и филми! Нашият филмов каталог предлага богат избор от вълнуващи съдържания за всеки любител на киното.Разгледайте нашата обширна колекция, където ще откриете трейлъри към предстоящите блокбастъри, тейзъри, които ще ви подгряват с интрига, и разнообразни филми за всеки вкус. Независимо дали сте почитател на екшън, романтика, наука-фантастика или драма, buiki.com е вашето онлайн място за развлечения.С нас можете лесно да се информирате за най-новите филмови заглавия, да разглеждате визуално привлекателни трейлъри и да получавате предварителен поглед върху предстоящите кинематографични изживявания. Изживейте магията на киноизкуството с buiki.com - вашета онлайн дестинация за филмови емоции!