Онлайн филм Отведи ме у дома (2011)

online film

Отведи ме у дома (2011) - трейлър

13 Декември 2018

 Комедийни филми
 Отведи ме у дома (2011)
 Take Me Home
 2011г.
 01:37 мин.
 1292 пъти
 Сам Джагър
 
Резюме към филма: Отведи ме у дома (2011) - Take Me Home

В Ню Йорк, Том е разорен и без работа, незаконно работи като таксиметров шофьор, само за да се направят малко бързи пари в брой, за да плати наема си. Клеър е успешна бизнес дама, но лично тя е в пълна бъркотия, опитвайки се да се възстанови от неуспешния си брак. Тя получава обаждане, че баща й е в болницата. Без да знае какво да прави, Клеър скача в таксито на Том и му нарежда просто да кара. И това той прави. Дуото се намират в Пенсилвания и вземат решение за обиколка на цялата страна. По пътя към Калифорния, има много отклонения, а трудностите и тайните ги принуждават да разберат много неща за себе си.

В сайта за filmi буйки.филми ще намерите най-добрата колекция от Комедийни. Всички филми са одобрени и са прегледани под многократен контрол. Синопсисът към филма ще Ви даде ясна представа за драматичните обрати във филма. Take Me Home / Отведи ме у дома (2011) е най-добрия избор, който ще угоди на всичките Ви потребности. Ние от буйки.ком Ви предлагаме най-гледаните Комедийни!

buiki.com ви предоставя весели и забавни комедийни филми, готови да ви поднесат доза смех и настроение. Нашата подборка включва разнообразие от комедийни шедьоври, които ще ви разсмеят и разтърсат от смях. От класическите комедии с участието на любими актьори до свежи и иновативни комедийни продукции, нашият каталог покрива широк спектър от хумористични жанрове. Нека заедно с buiki.com изследваме света на комедийното изкуство и се потопим в истории, които ни правят да се усмихваме и забравяме за ежедневните грижи.

За медийните файлове
Добре дошли в buiki.com - вашият източник за най-новите трейлъри, тейзъри и филми! Нашият филмов каталог предлага богат избор от вълнуващи съдържания за всеки любител на киното.Разгледайте нашата обширна колекция, където ще откриете трейлъри към предстоящите блокбастъри, тейзъри, които ще ви подгряват с интрига, и разнообразни филми за всеки вкус. Независимо дали сте почитател на екшън, романтика, наука-фантастика или драма, buiki.com е вашето онлайн място за развлечения.С нас можете лесно да се информирате за най-новите филмови заглавия, да разглеждате визуално привлекателни трейлъри и да получавате предварителен поглед върху предстоящите кинематографични изживявания. Изживейте магията на киноизкуството с buiki.com - вашета онлайн дестинация за филмови емоции!