Онлайн филм Завръщане на острова на Ним (2013)

online film

Завръщане на острова на Ним (2013) - трейлър

09 Февруари 2018

 Завръщане на острова на Ним (2013)
 Return to Nim’s Island
 2013г.
 01:30 мин.
 1706 пъти
 Брендън Маер
 
Резюме към филма: Завръщане на острова на Ним (2013) - Return to Nim’s Island

Младата Ним и баща й Джак Русо (в ролята Матю Лилърд) получават съобщение, че красивия остров на който живеят ще бъде закупен от мистериозна група мъже, които планират да го превърнат в туристическа атракция. Освен това има слухове, че животните на острова ще бъдат откраднати и пренесени в друга държава. С помощта на градско момче на име Едмънд Ним изготвя план с който се надява да прогони както потенциалните купувачи, така и групата бракониери, които искат да се доберат до животните на острова. “Завръщане на острова на Ним“ е приключенски филм за цялото семейство, изпълнен с красиви гледки, забавни моменти и много екзотика.

В buiki.com ще откриете най-добрата колекция от Приключенски филми. Всички филми са одобрени и са прегледани под много-строг контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за интригуващото съдържание във филма. Return to Nim’s Island / Завръщане на острова на Ним (2013) е отличен избор, който ще удовлетвори всичките Ви потребности. Ние от буйки.ком Ви предлагаме най-новите Приключенски филми!

buiki.com ви представя захласващ свят от приключенски филми, който ще ви отведе на невероятни пътешествия и епични приключения. Нашата селекция включва разнообразие от филми, в които силни герои се изправят пред предизвикателства, откриват тайни светове и преодоляват всевъзможни трудности. От експедиции в джунглата до космически приключения, buiki.com предлага разнообразие от приключенски жанрове, които ще задоволят всякакъв вкус.

За медийните файлове
Добре дошли в buiki.com - вашият източник за най-новите трейлъри, тейзъри и филми! Нашият филмов каталог предлага богат избор от вълнуващи съдържания за всеки любител на киното.Разгледайте нашата обширна колекция, където ще откриете трейлъри към предстоящите блокбастъри, тейзъри, които ще ви подгряват с интрига, и разнообразни филми за всеки вкус. Независимо дали сте почитател на екшън, романтика, наука-фантастика или драма, buiki.com е вашето онлайн място за развлечения.С нас можете лесно да се информирате за най-новите филмови заглавия, да разглеждате визуално привлекателни трейлъри и да получавате предварителен поглед върху предстоящите кинематографични изживявания. Изживейте магията на киноизкуството с buiki.com - вашета онлайн дестинация за филмови емоции!