Онлайн филм Мис Март (2009)

online film

Мис Март (2009) - трейлър

12 Януари 201525201:301808

Резюме към филма: Мис Март (2009) - Miss March

Юджийн и Тъкър са най-добри приятели още от детинство. По време на купон за завършване на гимназията Юджийн изпада в кома. Четири години по-късно двамата ще се отправят на най-лудешкото пътуване през цяла Америка, което някога сте гледали, за да открият приятелката на Юджийн от гимназията. Приятелка, която междувременно е станала момичето на месеца в Библията за всички мъже по света – Плейбой!

В сайта за filmi буйки.филми ще откриете най-добрата колекция от Комедийни. Всички филми са одобрени и са прегледани под многократен контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за завладяващия сюжет във филма. Miss March / Мис Март (2009) е най-добрия избор, който ще угоди на всичките Ви претенции. Ние от буйки.ком Ви предлагаме най-гледаните Комедийни!

buiki.com ви предоставя весели и забавни комедийни филми, готови да ви поднесат доза смех и настроение. Нашата подборка включва разнообразие от комедийни шедьоври, които ще ви разсмеят и разтърсат от смях. От класическите комедии с участието на любими актьори до свежи и иновативни комедийни продукции, нашият каталог покрива широк спектър от хумористични жанрове. Нека заедно с buiki.com изследваме света на комедийното изкуство и се потопим в истории, които ни правят да се усмихваме и забравяме за ежедневните грижи.

За медийните файлове
Добре дошли в buiki.com - вашият източник за най-новите трейлъри, тейзъри и филми! Нашият филмов каталог предлага богат избор от вълнуващи съдържания за всеки любител на киното.Разгледайте нашата обширна колекция, където ще откриете трейлъри към предстоящите блокбастъри, тейзъри, които ще ви подгряват с интрига, и разнообразни филми за всеки вкус. Независимо дали сте почитател на екшън, романтика, наука-фантастика или драма, buiki.com е вашето онлайн място за развлечения.С нас можете лесно да се информирате за най-новите филмови заглавия, да разглеждате визуално привлекателни трейлъри и да получавате предварителен поглед върху предстоящите кинематографични изживявания. Изживейте магията на киноизкуството с buiki.com - вашета онлайн дестинация за филмови емоции!