Онлайн филм Дух в броня (1995)

online film

Дух в броня (1995) - трейлър

13 Януари 2018

 Дух в броня (1995)
 Ghost in the Shell
 1995г.
 01:25 мин.
 1824 пъти
 Оший Мамору
 
Резюме към филма: Дух в броня (1995) - Ghost in the Shell

2029 година. Технологиите са толкова напреднали досега, че киборгите са нещо обичайно. В допълнение, човешкият мозък може да се свърже директно с интернет. Майор Мотоко Касунажи е офицер от секция 9, таен елитен полицейски участък, който се занимава със специални операции, включително борба с тероризма и престъпленията в кибернетичното пространство. В момента те са по следите на кибер престъпник, който прониква в мозъците на киборгите, за да получи информация и да извърши други престъпления.

В сайта за filmi буйки.филми ще намерите най-богатия избор от Анимационни филми. Всички филми са одобрени и са прегледани под многократен контрол. Синопсисът към филма ще Ви даде ясна представа за драматичните обрати във филма. Ghost in the Shell / Дух в броня (1995) е най-добрия избор, който ще удовлетвори всичките Ви нужди. Ние от буйки.ком Ви предлагаме най-добрите Анимационни филми!

Анимационните филми представляват магичен свят, където въображението оживява чрез цветни и живи анимации. Тези филми не са само за деца. Те предоставят универсално и прекрасно изживяване за зяпачите от всички възрасти. Аниматорите съчетават красива визия, смехове и емоционални моменти, за да създадат истории, които карат хората да се усмихват, размишляват и възхищават. От класическите анимационни шедьоври на Дисни като "The Lion King" и "Beauty and the Beast" и Pixar с филми като "Toy Story" и "Finding Nemo", анимационните филми показват разнообразие от стилове и теми. Те използват уникалния език на анимацията, за да разкажат забавни, вълнуващи и дори трогателни истории.

За медийните файлове
Добре дошли в buiki.com - вашият източник за най-новите трейлъри, тейзъри и филми! Нашият филмов каталог предлага богат избор от вълнуващи съдържания за всеки любител на киното.Разгледайте нашата обширна колекция, където ще откриете трейлъри към предстоящите блокбастъри, тейзъри, които ще ви подгряват с интрига, и разнообразни филми за всеки вкус. Независимо дали сте почитател на екшън, романтика, наука-фантастика или драма, buiki.com е вашето онлайн място за развлечения.С нас можете лесно да се информирате за най-новите филмови заглавия, да разглеждате визуално привлекателни трейлъри и да получавате предварителен поглед върху предстоящите кинематографични изживявания. Изживейте магията на киноизкуството с buiki.com - вашета онлайн дестинация за филмови емоции!