Онлайн филм Dersu Uzala (1975)

online film

Dersu Uzala (1975) - трейлър

06 Февруари 2018

 Dersu Uzala (1975)
 Дерсу Узала
 1975г.
 02:22 мин.
 1273 пъти
 Акира Куросава
 
Резюме към филма: Dersu Uzala (1975) - Дерсу Узала

Няколко месеца след прословутия си опит за самоубийство, японския режисьор Акира Куросава бе възроден от идеята за първата руско-японска копродукция. Дерсу Узала е историята на стар водач и ловец на име Голди (Максим Мунцук), който в началото на века се съгласява да води руски изследовател (Юри Соломин) и войници през най-коварните местности на далечния изток. Дерсу Узала печели „Оскар“ за най-добър чуждестранен филм през 1976 г. и възстановява Акира Куросава в топ класациите на японската филмова индустрия.

В buiki.com ще намерите най-богатия избор от Приключенски филми. Всички филми са одобрени и са прегледани под много-строг контрол. Резюмето към филма ще Ви даде ясна представа за драматичните обрати във филма. Дерсу Узала / Dersu Uzala (1975) е най-добрия избор, който ще задоволи всичките Ви потребности. Ние от буйки.ком Ви предлагаме най-новите Приключенски филми!

buiki.com ви представя захласващ свят от приключенски филми, който ще ви отведе на невероятни пътешествия и епични приключения. Нашата селекция включва разнообразие от филми, в които силни герои се изправят пред предизвикателства, откриват тайни светове и преодоляват всевъзможни трудности. От експедиции в джунглата до космически приключения, buiki.com предлага разнообразие от приключенски жанрове, които ще задоволят всякакъв вкус.

За медийните файлове
Добре дошли в buiki.com - вашият източник за най-новите трейлъри, тейзъри и филми! Нашият филмов каталог предлага богат избор от вълнуващи съдържания за всеки любител на киното.Разгледайте нашата обширна колекция, където ще откриете трейлъри към предстоящите блокбастъри, тейзъри, които ще ви подгряват с интрига, и разнообразни филми за всеки вкус. Независимо дали сте почитател на екшън, романтика, наука-фантастика или драма, buiki.com е вашето онлайн място за развлечения.С нас можете лесно да се информирате за най-новите филмови заглавия, да разглеждате визуално привлекателни трейлъри и да получавате предварителен поглед върху предстоящите кинематографични изживявания. Изживейте магията на киноизкуството с buiki.com - вашета онлайн дестинация за филмови емоции!