Онлайн филм Казанова (2005)

online film

Казанова (2005) - трейлър

27 Февруари 2018

 Комедийни филми
 Казанова (2005)
 Casanova
 2005г.
 01:52 мин.
 2144 пъти
 Ласе Халстрьом
 
Резюме към филма: Казанова (2005) - Casanova

Създадена в стила на „Влюбеният Шекспир” и не по-малко вълнуваща е изящната романтична комедия „Казанова”. За първи път в живота си легендарният Казанова (Хийт Леджър) е на път да срещне достоен противник в лицето на привлекателната Франческа (Сиена Милър), която прави единственото нещо, което прочутият любовник е смятал за невъзможно – отказва му. Чрез дегизировка, хитруване и остроумие, Казанова успява да се сближи с Франческа. Но той участва в най-опасната игра, която някога е водил. Игра, която застрашава не само живота и репутацията му, но и единствения му шанс за истинска любов.

В сайта за filmi буйки.филми ще откриете най-добрата колекция от Комедийни. Всички филми са одобрени и са прегледани под много-прецизен контрол. Краткото изложение към филма ще Ви даде ясна представа за интригуващото съдържание във филма. Casanova / Казанова (2005) е най-добрия избор, който ще изпълни всичките Ви претенции. Ние от буйки.ком Ви предлагаме най-гледаните Комедийни!

buiki.com ви предоставя весели и забавни комедийни филми, готови да ви поднесат доза смех и настроение. Нашата подборка включва разнообразие от комедийни шедьоври, които ще ви разсмеят и разтърсат от смях. От класическите комедии с участието на любими актьори до свежи и иновативни комедийни продукции, нашият каталог покрива широк спектър от хумористични жанрове. Нека заедно с buiki.com изследваме света на комедийното изкуство и се потопим в истории, които ни правят да се усмихваме и забравяме за ежедневните грижи.

За медийните файлове
Добре дошли в buiki.com - вашият източник за най-новите трейлъри, тейзъри и филми! Нашият филмов каталог предлага богат избор от вълнуващи съдържания за всеки любител на киното.Разгледайте нашата обширна колекция, където ще откриете трейлъри към предстоящите блокбастъри, тейзъри, които ще ви подгряват с интрига, и разнообразни филми за всеки вкус. Независимо дали сте почитател на екшън, романтика, наука-фантастика или драма, buiki.com е вашето онлайн място за развлечения.С нас можете лесно да се информирате за най-новите филмови заглавия, да разглеждате визуално привлекателни трейлъри и да получавате предварителен поглед върху предстоящите кинематографични изживявания. Изживейте магията на киноизкуството с buiki.com - вашета онлайн дестинация за филмови емоции!