Психо филми

Има 1 онлайн филм/трейлър с високо качество

Без причина (2010)
HD
8006

8006

14 Ноември 2012

След като изкарва един неприятен ден изпълнен с тревоги, Дженифър решава да вземе една релаксираща вана. Постепенно тя заспива. Когато се събужда с ужас установява, че е на пода в своето жилище и...

Представяме Ви психо филми, които разкриват тъмните и сложни страни на човешката психика. От мистерии и психологически трилъри до интригуващи драми. С нашата разнообразна селекция от психологични филми, се подгответе за умствено стимулиращо кино изживяване.

За медийните файлове
Добре дошли в buiki.com - вашият източник за най-новите трейлъри, тейзъри и филми! Нашият филмов каталог предлага богат избор от вълнуващи съдържания за всеки любител на киното.Разгледайте нашата обширна колекция, където ще откриете трейлъри към предстоящите блокбастъри, тейзъри, които ще ви подгряват с интрига, и разнообразни филми за всеки вкус. Независимо дали сте почитател на екшън, романтика, наука-фантастика или драма, buiki.com е вашето онлайн място за развлечения.С нас можете лесно да се информирате за най-новите филмови заглавия, да разглеждате визуално привлекателни трейлъри и да получавате предварителен поглед върху предстоящите кинематографични изживявания. Изживейте магията на киноизкуството с buiki.com - вашета онлайн дестинация за филмови емоции!